Traiteur starten: hoe begin ik eraan?
Het opstarten van een bedrijf is nooit eenvoudig. Ook wanneer je een traiteur wilt opstarten, dien je rekening te houden met verschillende regels. Om zeker te zijn dat jij goed voorbereid bent kan je deze handleiding lezen. We sommen de belangrijkste punten voor jouw nieuwe traiteur zaak hieronder op.
Klant in de kijker: BPB Chemicals
BPB Chemicals is sinds 1982 actief als distributiecentrum. Het bedrijf verdeelt technische onderhoudsproducten aan winkels in onder andere de automobielsector en bouwsector. Drie jaar geleden startte het bedrijf een webshop op bij KMO Shops, om een breder publiek te kunnen bereiken.
Mobiel bestellingen ontvangen voor jouw horeca zaak: hoe werkt het?
Wilt jouw horecazaak ook de stap zetten richting een digitalere onderneming? Dan is het zeker de moeite om te bekijken hoe je mobiel bestellingen kan ontvangen. Mobiel bestellen is namelijk niet enkel interessant als je een afhaaloptie aanbied. Zelfs in restaurants en andere horeca zaken is mobiel bestellen in opmars!
Afhaalmaaltijden promoten – wat zijn de mogelijkheden?
Heb je door de corona pandemie jouw restaurant omgetoverd tot een afhaalrestaurant, of wil je graag een restaurant opstarten dat ook afhaalmaaltijden aanbied? Dan is het cruciaal om de reclame voor jouw restaurant hierop aan te passen.
Klant in de kijker: Insurgent
Annelies & Vic zijn de trotse eigenaars van Insurgent, het allereerste Belgische Cold Drip merk. Een ondernemersverhaal dat begon op een iconische dag. Vrijdag 13 maart 2020 gingen ze van start, DE dag waarop België in lockdown ging omwille van de coronapandemie. Iets meer dan een jaar later maakt de verkoop van hun passie ‘Cold drip coffie’ een exponentiele groei.
Categoriën
Categories
- Andere (1)
- Betaalterminal (11)
- Dropshipping (16)
- E-Commerce (61)
- Horeca (14)
- Kassasysteem (10)
- Marketing (27)
- Nieuws & Updates (14)